MENU SLUIT
vr 05.07.2019
DJ's, performances, live-acts & doldwaze gekkigheid!

Let’s PLAY!

Syntax cureert dit jaar het festival Let’s PLAY in Luxor Live met drie zalen vol DJ’s, performances, live-acts en doldwaze gekkigheid!

Syntax

Na het hosten van de bovenzaal vorig jaar, is deze editie de creatieve invulling van Let’s PLAY compleet in handen van Syntax. Net als bij hun reguliere clubavonden in Luxor zullen hun eigen dj’s – Oscar, Sjef, Numlock en het Boterman Ensemble – komen draaien. Daarnaast hebben ze een groot aantal artiesten, van dj’s in verschillende genres tot aan performancekunstenaars, uitgenodigd.

DRKNGHTS Collective

Headliner van de avond is het Amsterdamse DRKNGHTS Collective. Dit dj-collectief, bestaande uit Bubbles, Kristieyana en Phoenix, is afgelopen jaar definitief doorgebroken in de Nederlandse clubscene. Ze weten een breed scala aan genres, variërend van bass, hiphop en reggaeton tot aan house en techno, tot één waanzinnig geheel te mixen. Naast een eigen show op Red Light Radio, heeft de groep sinds kort ook een eigen clubnacht bij Garage Noord. Let’s PLAY wordt het eerste optreden in Arnhem voor de groep.

Line-up

BalltEZ // performance
Boterman Ensemble // dj
Derk Müller & Melanie Maria // performance
Dj Dante // dj
Dj Esmée // dj
Dj Parkstraat // dj
DRKNGHTS Collective // dj
Jochem Joost // live
K. Zalewski // dj
Numlock // dj
Oscar // dj
Robert Marsé // dj
Sjef // dj
Susan van Veen // live
Thomas Bürger // dj
Tom Bruins & Jacob Kars // live

Let’s PLAY is de officiële FDFA closing party | en het officiële ArtEZ eindfeest