MENU SLUIT
vr 25.03.2016
Met special guest: Ronnie Flex

Lil’ Kleine

Deze show is uitverkocht. U kan voor deze avond helaas geen tickets meer bestellen.

19.00 deur open / dj
20.30 – 20.45 show Jonna Fraser
20.45 – 22.10 show Lil’ Kleine (+ Ronnie Flex + Bokoesam)
22.30 einde

Alleen voor de bezoekers met een VIP Meet & Greet ticket
22.15 – Meet & Greet (na afloop van de show)

Lil’ Kleine, één van de meest succesvolle en ook besproken artiesten van 2015 door ondermeer zijn hit Drank & Drugs met Ronnie Flex, komt met special guest Ronnie Flex naar Luxor live. De muzikale rebel belooft een drie uur durende show waarin uiteraard al zijn grote hits aan bod komen. Tijdens zijn tour neemt hij Bokoesam en Jonna Fraser mee. Op 25 maart komen zij naar Luxor Live in Arnhem.

Lil’ Kleine (echt naam Jorik Scholten) kijkt terug op een overdonderend 2015. Drank & Drugs beheerste niet alleen in de Top 40 het gesprek van de dag. Mede door de controversiële clip werd het nummer ook in de Verenigde Staten opgemerkt. In de eerste zeven weken na de lancering werd de clip van Drank & Drugs maar liefst 10 miljoen keer bekeken, terwijl de teller nu op het dubbele aantal staat. Hij was Neerlands op één na beste gestreamde artiest op Spotify en stond op festivals als Lowlands, Appelsap en Solar. Lil’ Kleine groeide uit tot een regelrecht jeugdidool. Hij staat te trappelen om op tournee te gaan.

De loopbaan van Lil’ Kleine bestrijkt meer dan alleen het jaar 2015. Hij heeft al een reeks gouden en platina albums weten te verzamelen. Investeren in de liefde, Hoog/Laag en het album New Wave verdienden goud, No Go Zone en Zeg dat niet kregen platina en Drank & Drugs bereikte zelfs de triple platina status. Hij behaalde ook al een topnotering met zijn versie van Ik voel me zo verdomd alleen… die hij voor het programma Ali B op volle toeren maakte. Begin 2016 ziet een nieuw album van Lil’ Kleine het levenslicht.

Hoe oud moet ik zijn?

Iedereen is welkom, onder 12 jaar is begeleiding door een volwassene (18+) verplicht.