MENU SLUIT
vr 17.03.2017

Lisa Lois sings: Adele

Adele is zonder twijfel één van de succesvolste artiesten van onze generatie. Ook zangeres Lisa Lois is groot fan en beschouwt Adele al jaren als haar voorbeeld.

Tijdens ‘Lisa Lois sings: Adele’ brengt de Nederlandse winnares van X-Factor 2009, die bekend werd dankzij hits als ‘Hallelujah’, ‘Promises Promises’ en ‘Silhouette’, een ode aan de Britse ster. Voor deze avond slaat ze de handen ineen met gitarist Chris Kikic. Samen verzamelden ze een fantastische groep muzikanten bij elkaar.

Waar tributes vaak pas worden gespeeld voor artiesten die er niet meer zijn, zien Chris en Lisa het juist als iets positiefs om een ode te brengen een levende artiest. “Waarom wachten tot het te laat is?” vraagt Chris zich af. En geef ze eens ongelijk. Met succesvolle singles als ‘Chasing Pavements’, ‘Someone Like You’ en ‘Hello’ kan Adele nu al leunen op vele grote hits.

Dat Lisa Lois vaak wordt vergeleken met Adele beschouwt ze als een compliment. “Des te meer reden om deze shows te spelen”, zegt ze met een knipoog. Nu Lisa zelf druk bezig is met het schrijven van nieuw materiaal, ziet ze dit als een uitgesproken kans om te laten horen dat ze zeker niet stil zit en dat ze het zingen ook nog steeds niet is verleerd.