MENU SLUIT
vr 28.10.2016

Lorrèn + Eva Almagor

Met het zelfgeschreven debuutalbum ‘Shades of blue’ is Nederland een nieuw talent rijker: Lorrèn. Het album is een prettige afwisseling van soul, jazz en pop. Live, met zevenkoppige band, verbaast Lorrèn met haar bijzonder kundige voordracht. Een spatzuivere zangeres en excellent songschrijfster.
Solo

De pas drieëntwintig jarige zangeres Lorrèn, geboren in Israël, draait al vele jaren mee in de Nederlandse muziekwereld. Na twee succesvolle jaren met haar band The Jetts besluit Lorrèn solo verder te gaan. Die stap leidde tot optredens in de North Sea Jazz Club en de Sugar Factory en mocht ze Giel Beelen en Leo Blokhuis tot haar fans rekenen.

Veelbelovend debuutalbum

Na het succes van haar eerste single ‘The Game Of Love’ (waardoor ze tot ‘Radio 2 Talent’ uitgeroepen is), bracht de zangeres in het najaar van 2015, haar debuutalbum ‘Shades of Blue’ uit. Voor de CD schoot haar muzikale familie ook nog te hulp, want vader Ron Rettich heeft de vioolpartijen ingespeeld. Inspiratie voor de muziek haalt de zangeres uit soul, jazz en popklanken van de muziek van Selah Sue, Adele, Amy Winehouse maar ook haar grote jazzheldin Ella Fitzgerald: “Muziek moet voor mij heel puur zijn, wat al deze dames gemeen hebben met elkaar is dat ze me direct raken. Dat hoop ik zelf ook te kunnen doen met mijn eerste CD”.

Eva Almagor

Support krijgt ze van Eva Almagor. Ze werd omschreven als ‘de Norah Jones van de Lage Landen, maar met veel meer blues & balls’. Muziek met een blues, roots, jazz en soul gevoel. Ze startte met het uitbrengen van een ep, gevolgd door de singles Silverlining (2013) en Burning (2014). Ze stond onder in het voorprogramma van De Dijk, in 2015 op het Valkhof Festival en deed in 2014 een Kapelsessie in de St. Nicolaaskapel in het Valkhofpark.

Door omstandigheden is dit optreden verplaatst naar 28 oktober. Gekochte tickets blijven geldig. Mocht u niet kunnen of willen op de nieuwe datum, dan kunt u de tickets retourneren. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@luxorlive.nl met daarin de volgende gegevens:

Naam :
Transactiecode :
Hoeveel tickets :
Bedrag :
IBAN Rekeningnummer :