MENU SLUIT
do 23.11.2023
Support: Mia Nicolai

Lov3less

Lov3less brengt een eigentijds geluid waarbij gruizige fuzz-gitaren moeiteloos in elkaar worden gevlochten met elektronische synths. Frontvrouw Simone van Vugt voert je mee langs de verschillende uithoeken van haar binnenwereld; ze beproeft de tegenstrijdigheden van het leven en onderzoekt de scheidingslijn tussen lust en liefde.

Lov3less

Lov3less verkent op sensuele wijze en met een haast ongepaste lichtheid de donkere randen van het innerlijke debat tussen goed en kwaad. Ze bezingt de alledaagse twijfels van een jongvolwassen vrouw in een mannenwereld, speelt slinks het spel van verleiding en zet zo de gangbare machtsverhoudingen op zijn kop. Lov3less stelt kwetsbaarheid centraal, maakt daarvan haar kracht en verleidt je schijnbaar naïef om toe te treden tot haar wereld middels broeierige popsongs met een rauw randje. Te eigenwijs om zich te binden aan één genre of muzikale stroming, begeeft Lov3less zich op nieuw terrein en creëert zo speels haar eigen sound.

Met haar single Dead Don’t Feel maakte Lov3less een vliegende start, de single belande bij zowel Kink als 3FM op de radio playlist, laatstgenoemde bombardeerde haar tot één de 10 talenten om in de gaten te houden in 2023. Met debuutalbum Corner Cutter op zak is Lov3less klaar om dit najaar de Nederlandse poppodia te betreden.

Mia Nicolai (support)

Mia Nicolai kennen we natuurlijk van het nummer Burning Daylight, waarmee zijn samen met Dion Cooper Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival 2023 in Liverpool. Mia komt oorspronkelijk uit Amsterdam, maar woont nu al een paar jaar in Los Angeles om aan haar muzikale carrière te werken. Afgelopen jaren bracht ze verschillende singels uit, waarbij je verschillende songwritingstijlen en artistieke groei hoort. De single Loop is haar meest recente wapenfeit. Ze verzorgt het voorprogramma bij de show van Lov3less in Luxor Live, 1 dag voor haar eerste headline show in De Melkweg op vrijdag!