MENU SLUIT
do 02.06.2022
Hét openingsfeest van State of Fashion & FDFA!

LOVE.JOY.NOW ft. Bas Kosters

Bas Kosters brengt design, fashion en muziek samen in het spectaculaire openingsfeest van State of Fashion, FDFA en Arnhem Juni Modemaand! Kom spelen en verbinden op een luchtig en vrolijk discofeest waarin inclusiviteit, bewustzijn en jezelf zijn de boventoon voeren.

LOVE.JOY.NOW

LOVE.JOY.NOW is het thema van het openingsfeest. Bas Kosters (artist en designer) is uitgenodigd door State of Fashion en de curatoren van NOT____ENOUGH Collective en Fashion Open Studio om het thema van dit jaar op een feestelijke en vrolijke manier te belichamen. LOVE.JOY.NOW oftewel LIEFDE. VREUGDE.NU waarbij we samen de nacht doorbrengen, spelen en verbinden op een luchtig en vrolijk discofeest.
LIEFDE gaat over open en opmerkzaam zijn naar jezelf en anderen om je heen, en de wereld waarin we leven; elkaar de aandacht geven die we verdienen. VREUGDE is wat we nodig hebben, en is een doorlopend onderzoeksproject van de Bas Kosters studio. NU is de uitnodiging om samen in het moment te zijn, niet meer op je hoede zijn en te genieten.Bas Kosters brengt design, fashion en muziek samen in het spectaculaire openingsfeest van State of Fashion! Kom spelen en verbinden op een luchtig en vrolijk discofeest waarin inclusiviteit, bewustzijn en individualiteit de boventoon voeren.

LINE-UP

Bas Kosters
Doppelgang
Eljany
Shirley Macholina
VJ Alex Kaseta
Kiri Mioki (Live)
+ Meerdere performances op de avond zelf!