MENU SLUIT
do 12.04.2018
Elektroniche: spannende elektronische live-acts!

Lowaddicts Soundsystem

LowaddictsSoundsystem, bestaande uit Dillan Sondervan en Maaike van der Weide, is een producersduo dat het zelfbenoemde genre Trip-Hop House maakt. Hun sound is een mix van elektronische acts als Underworld, Bonobo, Deadmau5 en Moderat. Op deze avond viert LowaddictsSoundsystem de release van hun debuutalbum Additional!

LowaddictsSoundsystem

LowaddictsSoundsystem is een verwijzing naar het Lowlands festival. Als trouwe bezoeker van het festival ontdekte Dillan dat er niet alleen verschillende muziekstijlen naast elkaar, maar ook door elkaar gemixt kunnen worden. Deze invloeden zijn dan ook terug te vinden in de muziek van Dillan en Maaike.

Als elektronische live act laten Dillan en Maaike op het podium zoveel mogelijk live gebeuren. Dit door bijvoorbeeld zelf synths te bespelen via Ableton push, een Nord Lead 4, live gitaar, vocals en gastmuzikanten die meespelen.

Additional album release

LowaddictsSoundsystem viert op deze avond de release van hun debuutalbum Additional dat op 26 maart verschijnt en waarvan de eerste single Broken op 26 februari wordt uitgebracht.

Kaartverkoop

Voor deze show zijn kaarten aan de deur beschikbaar voor €3.

Elektroniche is ons keurmerk voor spannende elektronische live-acts.