MENU SLUIT
do 19.11.2015
CS Live: gratis 3 daags muziek- & filmfestival

Lucas Hamming + The Rave Train & meer

Op het terrein tussen Luxor Live en Pathé (de Oude Stationsstraat), is er ter gelegenheid van de opening van het nieuwe Centraal Station drie dagen een gratis openlucht festival met muziek en films. Naast een podium waar bands en singer-songwriters optreden is er ook een openluchtbioscoop, ruimte om te dansen en een fonteinbar met terras. Het programma wordt georganiseerd door Luxor Live, Pathé en Willemeen en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Arnhem.

Gratis programma

Na de officiële openingshandeling op 19 november treedt Lucas Hamming op tijdens de eerste dag van CS Live. Zijn optreden begint rond 19.00 uur en wordt omlijst door de nodige dansplaatjes van Arnhems meest diverse dance collectief The Rave Train. Rond 21.00 uur start de film documentaire Kurt Cobain [Montage Of Heck] in het Pathé openluchttheater. Dit wil je toch niet missen? De toegang is gratis!

Timetable

19:00 – 19:30 The Rave Train
19:30 – 20:30 Lucas Hamming
20:30 – 21:00 The Rave Train
21:00 – 23:15 Kurt Cobain: Montage of Heck [Film]

Het evenement is een warming up voor het nieuwe stukje stad in de Oude Stationsstraat. De helft van het gebied is nu klaar met de nieuwe bioscoop en horeca. De Oude Stationsstraat is een belangrijke verbindingsroute naar de stad en die moet natuurlijk levendig en gezellig zijn.

Check hier het programma van CS Live dag 2
Check hier het programma van CS Live dag 3