MENU SLUIT
vr 11.05.2018
Theater, dans, eten, drinken en muziek!

Luxor Live @ HOOGTE80

Op 10, 11, 12 en 13 mei vindt alweer de 10de editie van het Hoogte80 Festival plaats in de Arnhemse wijk Geitenkamp. In stadspark Hoogte80 kunnen bezoekers vier dagen lang genieten van theater, muziek, literatuur, eten en drinken in de buitenlucht. Luxor Live heeft ook dit jaar het muziekprogramma verzorgd in de loungetent. De programmering is lekker divers met stijlen die uiteenlopen van punk tot hiphop en van reggae tot gipsy klezmer. We combineren lokale met (inter)nationaal bekendere acts. Het muziekprogramma op deze dag vind je hier onder!

The Bojangles (17.00 – 17.45)

Gypsy jazz uit Nijmegen met Maaike Tromp op klarinet, Carlo Gentenaar en Mick Verweij op gitaar en Roeland Terhuizen op contrabas. Zij spelen muziek in de stijl van Django Reinhardt en Quintette du Hot Club de France, aangevuld met een enkele wals, swingende jazzstandards, sfeervolle bossa’s en opzwepende rumba’s.

Veline (18.50 – 19.30)

Opzwepend en dansbaar met beats en sfeervolle elektronica met onderbuikbas. Daar overheen relaxt gezongen, spannende Nederlandstalige teksten, die je aan het denken zetten. Dat is Veline.

KIA (20.15 – 21.00)

Deze Arnhemse vocaliste, songwriter en rapper is klaar om haar expressieve sounds, ruwe vocalen en hoge dosis groove met de wereld te delen. Haar muziek combineert verschillende genres, van een basis van neo-soul en een vleugje jazz tot funk, hiphop, r&b en pop. Laat je raken door haar gepassioneerde verhalen.

Mr. Weazley (22.00 – 23.00)

Een heerlijke dosis energie, verpakt in hiphop, afrobeat en reggae. Benjamin Thode a.k.a. Mr. Weazley ken je misschien al als een van de leadzangers van reggae-crossoverband Leeways. Hij startte in 2017 zijn soloproject en lanceerde onlangs twee singles. Samen met zijn muzikantenvrienden staat hij dit jaar op vele festivals, waaronder Hoogte80!

8-Bit DJ Collectief

Tussen de optredens door draaien dj’s de lekkerste plaatjes, zodat je niet stil hoeft te zitten. Op vrijdag de beurt aan 8-bit DJ Collectief. Dansen maar!