MENU SLUIT
zo 29.05.2022

Luxor Live@Hoogte80 Festival

Traditiegetrouw vindt tijdens het Hemelvaartsweekend het Hoogte80 festival in Arnhem plaats. Op 26, 27, 28 en 29 mei kan je vier dagen lang genieten van theater, muziek, dans, ontmoetingen en heerlijk uitzicht en de buitenlucht. Voor jong en oud is er van alles te doen en te beleven. Uiteenlopende muziekoptredens en unieke theatervoorstellingen zijn te zien in sfeervolle tenten, in de open lucht en op diverse podia.

Hoogte80

Het Hoogte80 Festival vindt plaats in één van de mooiste stadsparken van Arnhem aan de Zaslaan, met een geweldig uitzicht op de stad. Toegang tot dit mooie festivalterrein is helemaal gratis. Voor de afzonderlijke voorstellingen zijn vooraf kaartjes te koop of er wordt met de hoed langsgegaan. De muziekoptredens zijn sowieso gratis!

Luxor Live

Luxor Live partner van Hoogte80 en verzorgt dit jaar de muziek op 2 muziekpodia. De programmering is divers met stijlen die uiteenlopen van punk tot hiphop en van psychedelische cumbia tot gipsy balkan. We combineren lokale met nationaal bekendere acts. Het muziekprogramma op deze dag vind je hier onder!

Programma
Cassandra Onck

#nederelectropop #gelderlandtalent
Cassandra’s nieuwsgierigheid en onderzoekende blik zorgen ervoor dat ze muziek schrijft die de grens tussen hart en hoofd wegzet als fake-news

BARTH.

#piano #gelderlandtalent
Zijn neo-klassieke muziek brengt rust, en laat alles om je heen even vervagen

Alida

#indiefolk #gelderlandtalent
Minimale input, maximale impact. Haar serene indie-folk is intiem en ingetogen

Them Dirty Dimes

#jazz #brass
New Orleans brass tot aan late night jazz, swingend gebracht door deze vijfkoppige band