MENU SLUIT
wo 23.09
Support: Fokke Simons

MAAN

Met een Nederlandstalige EP en een stapel nieuwe hits op zak komt de The Voice of Holland winnares MAAN in 2020 met haar nieuwe clubtour terug naar de grote zaal van Luxor Live!

MAAN

Er is veel gebeurd sinds MAAN in 2016 The Voice won. Haar carrière beleefde een kickstart dankzij de succesvolle finalesingle ’Perfect World’ met Hardwell. Wat volgden waren diverse singles en een dubbel EP. Samen met Ronnie Flex scoorde ze een hit met ‘Blijf bij mij’. Het voorlopige hoogtepunt in haar carrière beleefde MAAN vorig jaar met haar optreden op Pinkpop 2018. In hetzelfde jaar scoorde MAAN met de release van haar eerste Nederlandstalige EP ‘Waar Ga Je Heen’ en de hit ‘Hij is Van Mij’ met Bizzey.

Clubtour 2020

Drie uitverkochte clubtours verder, waaronder een uitverkochte show in Luxor Live, maakt MAAN zich op voor een nieuwe clubtour in 2020, waarmee ze ook weer terug komt naar Arnhem voor een show in onze grote zaal!

Fokke Simons (support)

Fokke Simons is dé nieuwe hiphop-sensatie uit Amsterdam. De groep, bestaande uit Jackson Talent, Ritselaar, Trophe en Bob from the Corner, weet de nieuwe generatie van muziekliefhebbers te pakken met een poppy flow en rauwe beats. Afgelopen zomer debuteerden ze hun eerste single ‘Fancy’ met daarbij behorende muziekvideo.


 

Dit evenement is verplaatst van zaterdag 14 maart als direct gevolg van de op 12 maart 2020 door het kabinet aangekondigde maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen.