MENU SLUIT
vr 15.10.2021

MAAN

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig, meer info KLIK HIER.

Met een Nederlandstalige EP en een stapel nieuwe hits op zak komt de The Voice of Holland winnares MAAN met haar nieuwe clubtour terug naar de grote zaal van Luxor Live!

MAAN

Er is veel gebeurd sinds MAAN in 2016 The Voice won. Haar carrière beleefde een kickstart dankzij de succesvolle finalesingle ’Perfect World’ met Hardwell. Wat volgden waren diverse singles en een dubbel EP. Samen met Ronnie Flex scoorde ze een hit met ‘Blijf bij mij’. Het voorlopige hoogtepunt in haar carrière beleefde MAAN vorig jaar met haar optreden op Pinkpop 2018. In hetzelfde jaar scoorde MAAN met de release van haar eerste Nederlandstalige EP ‘Waar Ga Je Heen’ en de hit ‘Hij is Van Mij’ met Bizzey.

Clubtour 2021

Drie uitverkochte clubtours verder, waaronder een uitverkochte show in Luxor Live, maakt MAAN zich op voor een nieuwe clubtour in 2021, waarmee ze ook weer terug komt naar Arnhem voor een show in onze grote zaal!

Fokke Simons (support)

Fokke Simons is dé nieuwe hiphop-sensatie uit Amsterdam. De groep, bestaande uit Jackson Talent, Ritselaar, Trophe en Bob from the Corner, weet de nieuwe generatie van muziekliefhebbers te pakken met een poppy flow en rauwe beats. Afgelopen zomer debuteerden ze hun eerste single ‘Fancy’ met daarbij behorende muziekvideo.


 

Deze show is verplaatst i.v.m. de maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Wel tickets, geen mail? Check je spambox!