MENU SLUIT
do 14.12.2017
& Jazz Orchestra of the Concertgebouw

Madeleine Peyroux

Luxor Live en Musis presenteren Madeleine Peyroux & het Jazz Orchestra of the Concertgebouw in de Parkzaal van Musis.

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw en Madeleine Peyroux geven in de donkere decembermaand een warm en sfeervol concert. De Amerikaanse zangeres is wereldberoemd vanwege haar bijzondere stemgeluid, dat ook wel wordt vergeleken met Billie Holiday en Ella Fitzgerald. Samen met het Jazz Orchestra heeft Peyroux een prachtig programma samengesteld met muziek van haar meest recente en veelgeprezen album Secular Hymns en natuurlijk zullen ook enkele van haar bekendste nummers niet ontbreken.

Het 17-koppige Jazz Orchestra of the Concertgebouw onder leiding van Dennis Mackrel is de beste en meeste swingende bigband van Nederland. Met een ritmesectie van wereldklasse, fantastische blazers en dito solisten die tot de top van de Nederlandse jazzscene behoren. In Luxor Live was het spectaculaire orkest eerder te zien samen met de Hammond legende Dr. Lonnie Smith en dit jaar nog met Shirma Rouse en haar Aretha Franklin tribute.

Het Jazz Orchestra treedt jaarlijks wereldwijd op met topartiesten van nationale en internationale faam. Na Oleta Adams, Toots Thielemans, Kurt Elling, José James en Georgie Fame heeft het Jazz Orchestra dit jaar Madeleine Peyroux uitgenodigd voor de jaarlijks terugkerende serie sfeervolle decemberconcerten.

Deze show is seated.