MENU SLUIT
za 22.09.2018
Laatste NL show ooit!

Madensuyu

Helaas moeten wij mededelen dat door onvoorziene omstandigheden de show van Madensuyu niet door kan gaan. De mogelijkheid van een vervangende datum wordt onderzocht. We houden dus nog een kleine slag om de arm. Naar verwachting zal er na het weekend een definitief antwoord komen. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Uiteraard kunt u het aankoopbedrag teruggestort krijgen. U kunt uw ticket(s) retourneren door een mailtje te sturen naar info@luxorlive.nl met daarin de volgende gegevens:

Onderwerp: Retourneren tickets
Naam:
Purchase number:
Hoeveel tickets:
Bedrag:
Rekeningnummer (IBAN):

Wij zorgen er dan voor dat u het geld retour krijg.

Onze excuses voor het ongemak.

Begin dit jaar verscheen het nieuwe album Current van de Gentse avantgarde-rockband Madensuyu. Vier jaar na hun vorige album Stabat Mater bewijst het duo YLODE en PJ opnieuw een uiterst creatieve en unieke band te zijn.

Madensuyu

Het nieuwe geluid is elegant en explosief als een mokerslag die je in slowmotion aan ziet komen. De postrock met noise- en krautelementen van Madensuyu is daarmee bezwerend en uiteindelijk altijd nietsontziend. De intensiteit en grondigheid waarmee muziek wordt gemaakt is hetzelfde gebleven, maar op het nieuwe album hoor je voor het eerst een drijvende melodieuze kracht uit een klassieke piano in plaats van een gitaar naar boven komen.

Live wordt je volledig opgezogen in de muziek. Aanrader voor de liefhebbers van bands als Sonic Youth, Mogwai of het eveneens uit Gent afkomstige Raketkanon.

Extra: Madensuyu heeft op hun Facebook pagina bekend gemaakt dat ze er na 25 jaar mee gaan stoppen. De show in Luxor Live blijkt de laatste show in Nederland te zijn! Dus grijp deze kans nu het nog kan!