MENU SLUIT
wo 17.10.2018
Easy to Love tour

Marc Broussard

Nederland leerde in 2007 de uit Louisiana afkomstige Marc Broussard kennen dankzij zijn derde album S.O.S: Save Our Soul, een album vol rake soul-klassiekers. Met zijn prachtige diepe soulstem weet hij de luisteraar te raken ongeacht het genre. In zijn muziek weet hij de essentie van zowel originele rhythm ’n blues, rock en soul te grijpen.

Marc Broussard

Als zoon van Louisiana Hall of Fame gitarist van The Boogie Kings groeide Marc op in de levendige Lafayette muziekscene. Op jonge leeftijd bracht hij albums uit die alleen in Amerika werden uitgegeven, zijn muziek werd gebruikt in diverse tv-shows en films. Hij scoorde in ons land een radio-hit met het nummer Come In From The Cold en was in 2008 liet hij op het North Sea Jazz Festival horen en zien dat hij ook live zijn mannetje staat. De geëngageerde Broussard bracht eind 2016 een deel twee van Save Our Soul uit en schonk 50% van de winst aan het goede doel. De live-uitvoering van de akoestische versie van het nummer Cry to Me van dit album werd op YouTube al meer dan 5 miljoen keer bekeken. Zijn laatste album uit 2017 heet Easy to Love en bestaat weer voornamelijk uit soulfull eigen materiaal.

Kat Eaton

De Londense soul/ blues artieste Kat Eaton komt naar Luxor Live als voorprogramma bij Marc Broussard! Ze werkte samen met onze Caro Emerald en Matt Cardle en krijgt veel airplay op Radio 2. Met haar mooie veelzijdige stem en groovy muziek wordt zij gezien als groot talent. Na het checken van haar meest recente EP When You’re Not Around wil je zeker op tijd komen!