MENU SLUIT
do 25.05.2023
'Totaal 2' boekpresentatie i.s.m. Hijman Ongerijmd

Marcel van Roosmalen

Toegang is gratis, tickets zijn vanaf vrijdag 12 mei, 10:00 uur, gratis te downloaden via de ‘BESTEL TICKETS’ knop op deze pagina.

Marcel van Roosmalen presenteert zijn nieuwe boek ‘Totaal 2’ in Luxor Live! Het grootse vervolg op het magnum opus van Nederlands meest spraakmakende Arnhemmer. I.s.m. Boekhandel Hijman Ongerijmd.

Na de uitverkochte presentatie van zijn boek ‘Op pad met De Dikke Prins’ in 2019, misschien wel de best bezochte boekpresentatie in de Nederlandse geschiedenis, keert Marcel van Roosmalen terug naar Luxor Live voor de presentatie van ‘Totaal 2’.

Marcel van Roosmalen

De ster van journalist, schrijver, columnist en presentator Marcel van Roosmalen is rijzende. Zijn columns in NRC behoren tot de meest gelezen stukken van de krant. Samen met Gijs Groenteman presenteert hij het televisieprogramma ‘Media Inside’ en heeft hij zijn dagelijkse podcast ‘Weer een dag’, waarin het nieuws op vertrouwde cynische wijze wordt doorgenomen. Daarnaast laat hij wekelijks van zich horen als Druktemaker op NPO Radio 1, schreef hij reeds talloze boeken en trok met verschillende voorstellingen langs de Nederlandse theaters.

Totaal 2

‘Totaal 2’ bevat zijn beste columns, waarbij de radio- en televisiecolumns via een QR-code in het boek te zien en te beluisteren zijn. Ongeacht het medium of het onderwerp wordt elk stuk van zijn hand gekenmerkt door dat typische gevoel voor understatement dat Van Roosmalen eigen is. Tegendraads, met oog voor het kleine en bizarre, vaak actueel, soms snoeihard en uitgesproken, dan weer persoonlijk en ontroerend.

Gastbijdragen

Op het programma staat een interview met Marcel van Roosmalen, een diashow van voormalig Fotograaf des Vaderlands Jan Dirk van der Burg en een voorwoord van journalist en columnist Eva Hoeke. Boekhandel Hijman Ongerijmd is aanwezig met boeken die door Marcel van Roosmalen kunnen worden gesigneerd.