MENU SLUIT
vr 11.01
'Op weg naar...' Exclusieve Clubshow

Mart Hoogkamer

De 20-jarige Mart Hoogkamer kreeg in 2016 nationale bekendheid door zijn deelname aan Holland’s Got Talent. De Nederlandse volkszanger tekende bij Sony Music, waar hij inmiddels meerdere hitsingles en zijn debuutalbum uitbracht. Op vrijdag 11 januari komt Mart Hoogkamer met zijn ‘Op weg naar…’ Clubshow naar Luxor Live!

Mart Hoogkamer

Mart is nog jong, geboren in 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn authentieke optredens in de talentshow Holland’s Got Talent blijven niet onopgemerkt in de media en met het nummer Liefde van Willy Alberti raakt hij de harten van velen.

Niet alleen door de jury, maar ook door de familie Alberti zelf wordt Mart de nieuwe Willy Alberti genoemd. Dat leidt tot een bijzondere samenwerking: in september 2016 brengt hij samen met Willeke Alberti de single Lachen, Beetje Huilen uit. Uiteindelijk wordt Mart tweede bij Holland’s Got Talent en dat blijkt de start van een prachtige carrière.

In het voorjaar van 2018 wordt Mart gevraagd voor het programma ‘Topper Gezocht’, waar René Froger, Gerard Joling, Jeroen van de Boom en Jan Smit een naar een nieuwe collega zoeken die samen met hen 65.000 mensen zal toezingen in de Amsterdam Arena. Mart schopt het tot de finale en zal samen met de andere finalisten de halftime show voor zijn rekening nemen. Gelijktijdig met het eerste Topper-concert bracht Mart zijn langverwachte debuutalbum ‘Mart Hoogkamer’ uit onder de vlag van Sony Music.

‘Op weg naar…’ Clubshow

De ‘Op weg naar…’ Clubshow speelt Mart Hoogkamer met M&M band, onder leiding van Micky Fisser. Deze show in Luxor Live is één van de slechts twee exclusieve clubshows die Mart speelt tijdens deze tour!

Tickets

Tickets zijn voor €23,50 te koop in onze online ticketshop óf fysiek in het centrum van Arnhem in de platenzaken Kroese Arnhem (Rijnstraat 31) en Waaghals (Walstraat 15) of in Nijmegen bij platenzaak Kroese Nijmegen (Molenstraat 126).