MENU SLUIT
za 14.12.2019
Support: Erin Costelo

Matt Andersen

Blueszanger en gitarist Matt Andersen heeft een imposant voorkomen en een minstens zo indrukwekkende soulvolle stem! De Canadees won niet voor niets vele prijzen waaronder twee maal de European Blues Award voor beste solo/ akoestische act. Hij komt voor een tweede keer met een solo-show naar Arnhem; ditmaal voor een seated show in de Parkzaal van Musis.

Matt Andersen

Het is een raadsel waarom deze man niet wereldberoemd is, want alles aan hem is geweldig: muziek, tekst, gitaarspel, zang en podiumuitstraling. Onlangs is zijn tiende album, getiteld Halfway Home By Morning, uitgekomen. Het werd live opgenomen in Nashville, Tennessee en laat Matt Andersen op z’n best horen met zijn inmiddels bekende signature sound waarbij hij soul met rhythm & blues mengt, aangelengd met scheuten folk en americana.

Erin Costelo (support)

Deze veelzijdige Canadese Erin Costelo startte in de klassieke en elektronische muziek. Ze stapte over naar soul en R&B en bracht eind 2018 een fantastisch album in dit genre uit, waarop haar bijzondere stem en manier van zingen volledig tot zijn recht komen. Alle door haarzelf geschreven en gearrangeerde liedjes hebben iets eigens en haar teksten zijn persoonlijk en mysterieus.