MENU SLUIT
za 25.04
Vervangende datum wordt gezocht

Mell & Vintage Future

Dit evenement is opgeschort als direct gevolg van de op 23 maart 2020 door het kabinet aangekondigde extra verlening van de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Kaartkopers worden hierover per e-mail op de hoogte gebracht. Wij zijn momenteel in overleg met alle betrokken partijen of dit evenement kan worden verplaatst of definitief wordt afgelast. In beide gevallen is het mogelijk om uw geld terug te krijgen.

Wij vragen om uw begrip voor de impact op de organisatie die de huidige situatie met zich meebrengt. Zodra er nieuwe info beschikbaar is wordt deze hier geplaatst en naar kaartkopers per e-mail gecommuniceerd.


 

Dit jaar verscheen het debuutalbum van Mell & Vintage Future. Met louter zang, drums, Hammond B3-orgel en af en toe gitaar wordt er een rijk en volwaardig soulblues-geluid neergezet door dit Nederlandse trio. Op Radio 2 worden de singles Call My Name en recent Willin, direct opgepikt en veel gedraaid.

Mell & Vintage Future

Oplettende televisiekijkers kennen Mell al van haar deelname aan The Voice en van het duet dat ze daarna opnam met Douwe Bob. Wanneer zij uiteindelijk aansluit bij het Nederlandse bandje Vintage Future ontstaat er een hemelse samenwerking. Vintage Future wordt gevormd door de muzikanten Nico Brandsen en Ton Dijkman.