MENU SLUIT
wo 09.12.2020
wordt verplaatst

Mell & Vintage Future

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden als de 1,5 maatregel niet langer van kracht is. Bij verplaatsing of annulering bieden wij u de mogelijkheid gekochte tickets te retourneren.

Dit jaar verscheen het debuutalbum van Mell & Vintage Future. Met louter zang, drums, Hammond B3-orgel en af en toe gitaar wordt er een rijk en volwaardig soulblues-geluid neergezet door dit Nederlandse trio. Op Radio 2 worden de singles Call My Name en recent Willin, direct opgepikt en veel gedraaid.

Mell & Vintage Future

Oplettende televisiekijkers kennen Mell al van haar deelname aan The Voice en van het duet dat ze daarna opnam met Douwe Bob. Wanneer zij uiteindelijk aansluit bij het Nederlandse bandje Vintage Future ontstaat er een hemelse samenwerking. Vintage Future wordt gevormd door de muzikanten Nico Brandsen en Ton Dijkman.


 

Dit evenement is verplaatst van zaterdag 25 april als direct gevolg van de door het kabinet aangekondigde extra maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

Voor de oude datum gekochte tickets blijven geldig, kaartkopers zijn hierover per e-mail op de hoogte gebracht en kunnen het aankoopbedrag terug krijgen als ze op de nieuwe datum onverhoopt niet kunnen. Geen mail ontvangen? Check je spambox!