MENU SLUIT
za 22.06.2019
Albumrelease

Mereo

MEREO is de artiestennaam van de Arnhemse Rens Blonk die op deze avond in samenwerking met het label van Wim Selles (Sellesmusic) zijn eerste album presenteert.

MEREO

MEREO is een personage die op de wereld is gezet met een doel: Liefde terugbrengen in een wereld waar de mensen moegestreden zijn. Zijn ziel is schoon maar door een fout in zijn creatie blijkt hij zich flitsen te herinneren uit een vorig leven. Een leven waarin hij net als de mensen die hij probeert te redden te maken krijgt met alle moeilijkheden van het leven. Hij probeert te begrijpen wat hij ziet. Die gevoelens uit hij aan het publiek in een uur durend pop concert. Af en toe zullen er geesten uit zijn verleden langskomen om het verhaal met hem mee te vertellen.

Rens Blonk

Onder zijn eigen naam heeft Rens Blonk in zijn laatste jaar van de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie een soloconcert gegeven met door hemzelf geschreven popnummers. Hij werkte aan zijn performance met o.a. Paul de Munnik, Eddi de Bie en Wim Selles. De laatst genoemde heeft hem als producer begeleid in het opnemen van een eerste reeks nummers gebundeld als de ‘Togetherness’ EP.

Lola Peters (support)

Lola Peters is een 18-jarige zangeres uit Arnhem die deze avond voor het eerst met haar eigen muziek op het podium staat. Haar muziek vliegt van jazz naar neo-soul en van pop naar elektronische muziek. Lola wil met haar muziek verhalen vertellen over de liefde, haar gedachtes en wil met haar stem de wereld om haar heen verzachten. Eind juni komt haar eerste single uit; deze avond speelt zij samen met gitarist Gerrit van Balenhaar muziek akoestisch.