MENU SLUIT
vr 17.02.2023

Merol

De succesvolle muzikale trein rond Merol dendert maar door. Na een zo goed als uitverkochte clubtournee in Nederland en België komt ze in 2023 terug naar de poppodia. Haar debuutalbum Troostprijs verscheen in april 2022 en is een hedendaagse popplaat op z’n Merol’s: eerlijk, empowerend en sexy!

Merol

Troostprijs is een frisse, eigenzinnige popplaat met muziek die je troost. Troost bij angst om te mislukken, om buiten de boot te vallen, bij fomo maar ook bij perfectionisme. De plaat is een ode aan alle laatbloeiers en buitenbeentjes. “Trek je niets aan van de verwachtingen van anderen en leg je eigen lat. Geef mij die Troostprijs maar.” aldus Merol.

Babs, Suzooki Swift & Elmer (support)

Maar liefst drie artiesten verzorgen het voorprogramma bij deze show van Merol!
Rapper, producer en songwriter Babs is niet in een hokje te stoppen en schopt graag tegen de stereotypes rond gender en seksualiteit. Haar muziek is een combinatie trap, dance, rap, funk en pop.
Rapper-producer Suzooki Swift verkent de grenzen tussen werkelijkheid en fictie: ze is gevaarlijk, mysterieus en meedogenloos. Haar debuut EP staat vol met harde beats en lyrical madness en is de perfecte soundtrack om compleet op los te gaan.
Sommigen zeggen dat Elmer het alter-ego is van producer en rapper Merel Pauw. Hij (of zij; wat jij wil) is een rapper uit Amsterdam die compromisloze hiphop maakt, hard en kwetsbaar tegelijkertijd!

Deur open: 19.30 u

Start voorprogramma: 20.00 u

Start show Merol: 21.25 u

Verwachte eindtijd: 22.45 u