MENU SLUIT
do 24.05.2018
Walk With Me

Michelle David & the Gospel Sessions

Eindelijk komt de sensationele Amerikaanse gospel- en soulzangeres Michelle David met haar Gospel Sessions naar Luxor Live! Het derde album van de groep is nét verschenen; het meest persoonlijke en meest gevarieerde tot nu toe en volgens de kenners het beste album uit de reeks!

Michelle David en haar band (o.a. bestaande uit leden van Lefties Soul Connection en Beans & Fatback) begonnen The Gospel Sessions als project: terug naar de oorsprong van gospel om de ware pracht van het genre te laten zien. Met twee succesvolle albums en spectaculaire shows op een uitverkochte clubtour lijken ze er aardig in te slagen.

“Music that feeds the heart and soothes the soul, daar gaat het wat mij betreft over” zegt de zangeres wanneer haar gevraagd wordt wat Gospel voor haar betekent en praat over het nieuwste album van de band. Na een moeilijk jaar had zij meer dan ooit de behoefte aan muziek die haar door de moeilijke momenten sleepte, muziek die troostte en de kracht gaf om door te gaan. Daar waar Vol.1 en 2 nog een zoektocht en een reis waren naar het vinden van het eigen geluid en stem is deze op Vol. 3 helemaal gevonden. Zowel live als in de studio. “Het is onze interpretatie van Gospel, gewikkeld in een dekentje van Soul, Blues, Jazz and Afrobeat”.