MENU SLUIT
wo 13.01.2016

Milow Solo @ Musis

Let op: deze show vindt plaats in Musis op Velperbuitensingel 25 te Arnhem

Tijdschema

Deur open: 20.00

Show Emma Bale: 20.30

Show Milow: 21.00

Eindtijd (+/-): 22.30

De show is seated. U kunt zelf uw zitplaats kiezen bij aankomst.

Europese radiohits, platina albums, uitverkochte zalen en een eigen platenlabel: het is hard gegaan voor Milow. Begin 2016 komt Jonathan Vandenbroeck naar een aantal plaatsen in Nederland met zijn solo tour!

Al met zijn debuutalbum (2006) schiet Milow in de roos, dankzij superhit You Don’t Know. In 2007 levert Ayo Technology, een akoestische cover van 50 Cent’s single, de doorbraak in Europa op. Met You And Me (In My Pocket) en Little In The Middle stapelt Milow de succesnummers op.

Afgelopen zomer bracht Milow met Silver Linings zijn vierde langspeler uit. Het overwegend akoestische album is een bewuste terugkeer naar Milows muzikale roots. Van daaruit groeit het idee om ook een reeks concerten volledig solo te doen. Met akoestische versies van oude songs, ruimte voor humor en storytelling en met voorproefjes van een gloednieuw vijfde album dat in aantocht is.

Supportact Emma Bale

Milow heeft een neus voor talent en neemt singer-songwriter Emma Bale mee als support! Deze pas 15 jarige deed mee aan The Voice Kids en heeft nu al een dikke hit (de Kodaline-classic ‘All I Want’) op haar naam staan. De nieuwe single ‘Run’ staat op de EP die deze zomer nog verschijnt.