MENU SLUIT
za 12.06.2021
Luxor Live in de Steigers

MINKA

MINKA maakt tintelfrisse Nederlandstalige electropop met een vrolijke rock ’n roll vibe.  Zwevend op de beat neemt zij je haar roze wereld in. Scherp, onbevangen, catchy en heel erg dansbaar.

MINKA

MINKA’s motto? Ga voor de dingen die je wilt doen. Maar ga vooral voor de dingen die je niet durft te doen. Exact daarom is ze ook solo gegaan: in haar eentje tegen de wereld met als enige wapens de beats en samples uit haar laptop, haar gitaar, haar loepzuivere vocalen en een set vol lekkere / mega-catchy songs. De onweerstaanbare melodieën zijn niet meer uit je hoofd te bannen. Eén keer een song horen is drie dagen lang het refreintje neuriën. De teksten van MINKA lijken speels en onschuldig maar zitten vol vernuftig dubbele bodems.

MINKA bracht in 2020 drie singles uit: Zomertijd, Sorry en Wandelen Wandelen (Whoop!). Met het laatstgenoemde nummer had ze een serieuze corona-hit te pakken waarmee ze doorbrak op 3fm. In 2021 kunnen we nog veel verwachten, de eerste nieuwe single Linkervoet Rechtervoet is net uit!


 

Deze show voldoet aan de door het RIVM opgestelde richtlijnen. Om de veiligheid van onze gasten te waarborgen zijn er voor dit zitconcert enkel duo-tickets beschikbaar.