MENU SLUIT
vr 10.11.2017
Support: Tom Tukker

Miss Montreal

Na een grote show in de HMH en een jaarlijks festivalschema waar je ‘u tegen zegt’ en hoewel ze nog middenin haar theatertour zit, vindt Miss Montreal frontvrouw Sanne Hans het tijd om terug te gaan naar waar het allemaal ooit begonnen is!

Sanne: “ Ik heb mijn eerste album destijds ingezongen in een huis in Portugal. Omdat er toen zoveel gebeurde in mijn leven, heb ik eigenlijk helemaal niet kunnen genieten van al die speciale momenten. Dus we gaan het nu opnieuw doen! Dit najaar komt er een EP uit met nummers die erg persoonlijk zijn. Ik wil graag mijn ei kwijt op een ietwat andere creatieve manier. En de clubtour wordt gewoon een avondje terug in de tijd. Persoonlijke liedjes van toen, maar ook nieuw werk, biertje in de hand en genieten maar…”

Op de nieuwe EP zullen ook strijkers te horen zijn en zij zullen ook meegaan tijdens de clubtour. Sanne tourt met haar band langs een vijftal zalen waar het destijds allemaal voor haar begonnen is en met ieder van deze zalen heeft zij een speciale band.

Tom Tukker

De Amsterdamse singer-songwriter Tom Tukker speelt het voorprogramma bij deze show. De sympathieke Tom was al 3FM Serious Talent en kan je kennen van zijn single ‘Rain Is Gone’. Zijn minimalistische liedjes bouwt hij op met piano, elektronische beats, lagen vocalen en dromerige synthesizers. Rust en kwetsbaarheid krijgen plaats in zijn muziek.