MENU SLUIT
wo 27.03
Support: Susan Gemser

Moonloops

Moonloops is het brein van de 23-jarige singer-songwriter Sarah Dekker. Met een oude gitaar en een hoofd vol verhalen maakt ze upbeat, harmonieuze pop op haar slaapkamer en vertelt ze verhalen over dromen, wensen en hoop.

Moonloops

Met meer dan 15.000 maandelijkse luisteraars op Spotify is Moonloops de slaapkamer ontgroeid en is ze klaar om de verhalen in haar hoofd te delen, oog in oog met de wereld en de mensen die haar zo inspireren. Haar EP “Little Astronaut” kwam in de lente van 2023 online; een autobiografische plaat die thema’s als thuis, eenzaamheid, vriendschap, onbegrip en liefde verkent met magische songs die in het hoofd blijven spoken. Zowel haar DIY-roots als haar grote dromen komen tot uiting in dit nieuwe hoofdstuk van haar groei als jongvolwassene en muzikant.

Susan Gemser (support)

Susan Gemser is een modern-folk zangeres die Nederlandstalige liedjes schrijft met kleinkunst invloeden. Tekstueel levert ze gedachtespinsels die iedere week een andere lading kunnen hebben. In de Nederlandse taal zoekt ze graag de uitersten op. Hoe vaag en hoe direct kun je in één zin zijn?