MENU SLUIT
do 09.11
Support: Matthew Logan Vasquez

Mooon

MOOON zijn drie buurneefjes uit Aarle-Rixtel die met een flinke dosis muziek de buurt onveilig maken. Met hun garageblues waarin diverse surf invloeden en een vleugje psychedelica te horen is zijn ze in drie jaar tijd uitgegroeid tot publiekslieveling op diverse festivals en de Popronde. De show in Luxor Live is onderdeel van de eerste clubtour die de band speelt.

Bandleden Tom de Jong (bas), Gijs de Jong (drums) en Timo van Lierop (gitaar) zijn nog hartstikke jong maar duidelijk muzikaal gevormd door de jaren ’60 en ’70. Blood, Sweat and Tears, Led Zeppelin, The Paul Butterfield Blues Band, Santana en Rory Gallagher zijn grote voorbeelden voor deze jongens. Dit jaar nog (6 oktober) wordt het debuutalbum Mooon’s Brew uitgebracht op Excelsior Recordings. Uiteraard staat hier ook de single Mary you Wanna op, de grootste hit van de band met inmiddels meer dan 70.000 views op Youtube.

Matthew Logan Vasquez

Matthew Logan Vasquez besloot na tien jaar als frontman van Delta Spirit solo te gaan. De singer-songwriter liet zijn meest persoonlijke kant zien op zijn vorig jaar verschenen debuutalbum ‘Solicitor Returns’. Vasquez klinkt verfrissend en uniek. Je hoort net zo makkelijk California als Texas en Brooklyn terug in zijn muziek. Dit jaar bracht hij alweer een nieuwe album uit getiteld ‘Does What He Wants’ waarop de sound van Delta Spirits weer meer naar voren komt. In zijn bijna poëtische teksten komt een grote bak met hedendaagse ellende voorbij maar behoudt hij toch zijn positivisme en hoop.

Speciaal voor indie liefhebbers hebben we vier lekker gevarieerde bovenzaal shows in de aanbieding voor een extra aantrekkelijk prijsje!

27 september – Máni Orrason
19 oktober – Jo Goes Hunting
3 november – Dangers of the Sea
9 november – Mooon

Voor deze vier shows betaalt u in de bundel maar € 25,00 in plaats van € 37,00. Tot en met 19 oktober is het nog steeds gunstig om deze bundel te bestellen. Als u deze bundel wil bestellen kunt u een mail sturen naar info@luxorlive.nl.
Als u al één of meerdere tickets in uw bezit heeft en toch gebruik wilt maken van deze actie is dat natuurlijk mogelijk. Neemt u daarvoor aub contact met ons op via info@luxorlive.nl