MENU SLUIT
do 03.11.2022
Support: Robin Kester

Moss

Moss is terug! Met een album vol nieuwe liedjes over verlies, tegenslag, afscheid, maar uiteindelijk ook acceptatie. Een prachtig album in een ingewikkelde tijd met muziek die meer op het gemoed lijkt te rusten dan te drukken.

Moss

Moss wordt in 2003 opgericht en speelt vanaf de eerste dag mee in de indie-eredivisie. Dit doet de band met ijzersterke songs en een unieke, veelzijdige sound die door zowel fans als critici zeer worden gewaardeerd. Van indierock tot psychedelica. Modern en tijdloos tegelijkertijd.

Bij iedere plaat die de band uitbrengt ontpopt Moss zich keer op keer als een herboren koersbepalende act. De warme, charmante pop van het debuut ‘The Long Way Back’ (2007), de bevlogen doorbraak ‘Never Be Scared / Don’t Be A Hero’ (2009), het beklemmende, elektronica-getinte ‘Ornaments’ (2012), de schimmige, krautrock-georiënteerde vierde langspeler ‘We Both Know The Rest Is Noise’ (2014), de sobere, elementaire pracht van ‘Strike’ (2017) en de internationale sound van ‘HX’ (2022).

Robin Kester (support)

Robin Kester maakt prachtige dromerige liedjes die die van rustige gitaarfolk soms naar stuwende synthpop of zelfs psychedelische rock gaan. Met haar bijzondere en gevoelige stem is de constante factor in het experiment dat ze aangaat in haar muziek die ze samen met Marien Dorleijn van Moss maakt.