MENU SLUIT
vr 03.02.2023
EP release

Mother Deer

De Gelderse band Mother Deer presenteert hun eerste mini album genaamd When The Evening Comes in Luxor Live. De band speelt een mix van country, folk en pop! Tijdens deze EP-release wordt eigen werk afgewisseld met favoriete country covers.

Mother Deer

Met meerstemmige en kwetsbare samenzang, ondersteund door akoestisch gitaarspel, wordt de luisteraar meegevoerd in de muzikale wereld van Mother Deer. Liedjes over onze maatschappij en het leven waarbij hoop en liefde altijd regeren. De groep, bestaande uit Evert Stroet (zang en mandoline), Pien Kuipers (zang), Doraly Vermeulen (bas en zang) en Pim Stegeman (gitaar en zang), is ontstaan uit een gezamenlijke voorliefde voor bands als Crosby, Stills, Nash & Young, Simon & Garfunkel en Venice.

Marise (support)

Marise maakt Nederlandstalige elektropop. Haar teksten zijn als een dagboek; ze schrijft over haar onzekerheden, angsten, verdriet en de drukte in haar hoofd; maar ook over de dingen die haar inspireren, blij maken en een gelukkig gevoel geven. Diepe bassen, dromerige synths en elektronische drums begeleiden normaal gesproken haar onverbloemde teksten. Als voorprogramma voor Mother Deer speelt zij een intieme set met gitarist Tim Schippers.