MENU SLUIT
do 25.02.2016
Dagprogramma

Music Notes

Let op : op deze pagina bestelt u kaartjes voor het dagprogramma

Music Notes is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt in poppodium Luxor Live te Arnhem. Tijdens Music Notes presenteren de grootste talenten van de Nederlandse muziekopleidingen zich aan muziekbedrijven middels showcases. Daarnaast vinden er A&R-sessies plaats waarin vertegenwoordigers van muziekbedrijven in gesprek gaan met vooraf geselecteerde muziekstudenten.

Parallel aan de showcases vinden overdag presentaties en Q&A plaats door en met industrie-professionals. Verschillende onderdelen van de muziekindustrie zoals boekingen, act-development, en A&R zullen hier aan bod komen. Daarnaast kan publiek in gesprek met succesvolle artiesten zoals Pablo van de Poel (DeWolff), Krystl, Gerson Main, JeBroer en Tim van Esch (Hansome Poets). De dag voorziet de studenten hiermee van relevante kennis, tips en adviezen voor de verdere ontwikkeling van hun carrière. ‘s Avonds wordt er afgesloten met een optreden van Projekt Rakija (DWDD, Lowlands, Sziget, Eurosonic Noorderslag).

Music Notes wordt georganiseerd door impresariaat Kunststof, popmuziek-opleiding Rijn IJssel Muziek en The Real Band, een netwerk van muziekopleidingen en muziekbedrijven. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door AT Bookings, Dox Records, Sony Music en Luxor Live. Kijk voor meer informatie op www.musicnotes.eu

Aanvang dagprogramma 11:30 (deuren open 11:00)

Aanvang avondprogramma 20:00 (deuren open 19:30)

Dag- of avondticket 15,- Euro

Passe-partout 20,- euro (incl. lunch)

De Passe-Partout bestelt u hier.