MENU SLUIT
zo 11.12.2016

Muziek bij de Buren Eindfeest

Muziek bij de Buren

Op 11 december presenteert Arnhem tussen 13:00 en 17:30 voor de vierde keer haar gastvrijheid en wat het te bieden heeft aan gearriveerd en opkomend muzikaal talent. In 109 huiskamers, van Schuytgraaf tot en met Alteveer, geven Arnhemse artiesten in totaal 327 optredens; als solist of in groepsverband, jazz, country, rock, klassiek; vele muziekgenres passeren de revue. Alle optredens duren maximaal 30 minuten. Muziek bij de Buren, gestart in 2013, wil hiermee Arnhemse muzikanten een podium bieden en de inwoners van Arnhem bij elkaar over de vloer brengen.

Luxor Live eindfeest

Na de middag in de huiskamers zullen enkele artiesten vanuit de stad zich haasten naar Luxor Live om daar vanaf 18:00 een feestelijke afsluitende avond te verzorgen. Deze is voor iedereen gratis toegankelijk. In de benedenruimte van Luxor kan iedereen onder andere B & the Pack, Sinner & the Songfighter en Jordi Repkes verwachten. In de grote zaal, omlijst door DJ Clojo, verzorgen Maame Joses en Bersama het hoofdprogramma.

Tijdschema

Grote zaal
19:00 – 19:30 Show Maame Joses
20:15 – 21:00 Show Bersama

Kelder
18:30 – 19:00 Show B & the Pack
19:30 – 20:00 Show Sinner & Songfighter
20:30 – 21:00 Show Jordi Repkes
21:30 – 22:00 Show Sandviken

Maame Joses

Soulvolle liedjes recht uit het hart, dat typeert Arnhemse singer songwriter Maame Joses. Akoestisch op gitaar verrast zij deze avond door eigenzinnige covers en zelfgeschreven materiaal. Een diepe stem neemt de luisteraar mee naar haar beleving, haar verhaal. In 2010 werd Maame halve finalist in de Grote Prijs van Nederland competitie. In 2012 verwierf ze dezelfde positie in ‘The Voice of Holland’.

Bersama

Bersama speelt Molukse traditionals en Engels- en Spaanstalige covers gearrangeerd door Nino Latuny, maar ook eigen nummers met een heerlijk latin groove. De combinatie van latin met Molukse invloeden wordt versterkt door de strakke percussie van de twee broers Illing en Zeth Mustamu, heerlijke saxofoonpartijen van Zefnath Tigele en Hein Tuasuun, leadzang door Laita Mual en Zeth Mustamu, strakke begeleiding op bas door Boetje Sengkerij, drumms door Ralph Satumalaij en keys door Johan Suripatty. Deze combi zorgt voor de unieke Maluku Latin sound van Bersama en maakt dat het publiek niet stil kan zitten!