MENU SLUIT
zo 10.12.2017
Afterparty met nog meer gratis live muziek

Muziek bij de Buren – Eindfeest

Muziek bij de Buren is hét huiskamerfestival van Nederland. Op zondagmiddag 10 december 2017 veranderen vele huiskamers in Arnhem in intieme podia en kan iedereen luisteren naar bijzondere optredens van lokale talenten. Als alle optredens zijn geweest trekt iedereen naar Luxor Live om de dag samen af te sluiten. Alle deelnemende muzikanten en alle bezoekers kunnen in Luxor Live samen genieten van nog meer gratis live muziek.

Kim Sera
Soms vrolijk, soms treurig of beladen, maar altijd authentiek. Dat is het kenmerk van de liedjes van Kim Sera. Met haar warme, hese stem raakt zij haar publiek met akoestische, country omrande, popliedjes. Invloeden: Joss Stone, Selah Sue en The Black Crows.

Vera Bon
Met krachtige teksten en subtiele melodieën zoekt deze zangeres en liedschrijfster naar antwoorden op levensvragen. Ze durft kwetsbaar te zijn op het podium en laat horen wat haar raakt. Puur, persoonlijk en poëtisch; live met band.

Miriam Moczko & Coert de Boe
Altviool ontmoet gitaar. Miriam ontmoet Coert.
Sferische liedjes over het leven om te overdenken en om bij weg te dromen.

Bogman & the Delta Girls
Bogman & The Delta Girls spelen muziek uit de hoek van country, bluegrass, gospel en folk. Daan van Loon en Aukje en Harmke Borkent krijgen al klappend en stampend elk publiek mee.

B & the Pack
Jarenlang was Bas Janssen de leadzanger van de Arnhemse band Dear Mr Man. Hij stond daarmee in het voorprogramma van Kane en De Dijk. Bas is samen met gitarist Niels Onstenk B & the Pack begonnen en speelt pure, soulvolle popsongs.

Remco van Rotterdam
De Arnhemse Remco vanRotterdam speelt intieme (semi) akoestische popsongs met folk/country invloeden. Ze vertellen over een wereld vol verlangen, verdriet, acceptatie en hoop.

Dj Kim Klein Koerkamp zorgt voor extra swingende tonen!