MENU SLUIT
za 01.10.2016
Voodoo Électrique

My Baby + John Fairhurst – UITVERKOCHT

My Baby is een mythe. Een muze. Ze rockt, raakt, lokt, streelt, beukt. Verzet is zinloos. Lonkend trekt My Baby je mee in haar broeierige trance tot je niets kunt dan dansen. Zangeres Cato van Dijck, broer Joost van Dijck en Daniel ‘Dafreez’ Johnston maken met zij drieën een eigenzinnige mix van blues, country, funk en roots; volgens 3FM (en Luxor Live) één van de tien acts die je dit jaar moet gaan zien!

Het eigenzinnige Nederlands-/Nieuw-Zeelandse drietal My Baby reist sinds het uitkomen van het debuutalbum Loves Voodoo! de wereld over. Met opzwepende ritmes en psychedelische klanken doorbreekt de band alle grenzen van genre en tijd.
Begin 2015 kwam de internationaal bejubelde tweede plaat uit: Shamanaid. In hetzelfde jaar speelde de band meer dan 200 optredens op onder meer Lowlands, Sziget, Glastonbury, Into the Great Wide Open en natuurlijk ook de grote zaal van Luxor Live.

Support van de show is bekend; de BBC noemde John Fairhurst “misschien wel één van de beste gitaristen die je ooit zult tegenkomen”, hij speelde op talloze podia waaronder de mainstage van Glastonbury én is dit jaar te zien én te horen in het door Martin Scorsese geproduceerde drama ‘Tomorrow’!

19.00 Deuren open
19.30 Show John Fairhurst
20.15 Show My Baby