MENU SLUIT
do 02.11.2017
De stijlvolle soulzanger keert terug!

Myles Sanko

De Britse soulzanger Myles Sanko gaf op 16 november 2016 een spetterend concert in de grote zaal van Luxor Live! Een volle zaal was getuige van een energieke en stijlvolle frontman die met zichtbaar veel plezier zijn strakke band aanstuurde en het publiek bespeelde. Een jaar later komt hij terug met een nieuwe show.

Zijn muziek refereert aan die van zijn muzikale helden als Bill Withers, Al Green, James Brown en Otis Redding. Daar waar hij op zijn albums onverwacht ingetogen klinkt is het live één bonk energie. Al voor de release van zijn debuut-EP Born in Black & White wist Myles de harten te veroveren van een groot publiek. Zijn charismatische optredens leverden hem een plek op als support act voor de Europese tour van Gregory Porter. In Nederland kreeg hij veel aandacht na de release van zijn bejubelde album Forever Dreaming en zijn meest recente album Just Being Me.

DJ Bruze D’Angelo

Voor en na de show van Myles draait Soul Live resident dj Bruze D’Angelo de lekkerste soulplaatjes! Dus kom op tijd en blijf lekker hangen.