MENU SLUIT
wo 16.11.2016
Just being Me tour

Myles Sanko + IVAR

Myles Sanko wordt betiteld als één van de nieuwste soulhelden en is absoluut een rijzende ster om op dit moment in de gaten te houden. Zijn muziek refereert aan die van zijn muzikale helden als Bill Withers, Al Green, James Brown en Otis Redding. Daar waar hij op zijn albums onverwacht ingetogen klinkt is het live één bonk energie.

Al voor de release van zijn debuut-EP Born in Black & White wist Myles de harten te veroveren van een groot publiek. Zijn charismatische optredens leverden hem een plek op al support act voor de Europese tour van Gregory Porter. In Nederland kreeg hij veel airplay na de release van zijn bejubelde album Forever Dreaming. Zijn nieuwe album Just being Me is net uit en is al veel terug te horen op de Nederlandse radio.

IVAR

Soulzanger IVAR werkt al jaren in de muziek business als zanger en componist. Na een reis naar Indonesië vond hij eindelijk zijn echte geluid dat zelf omschrijft als de ‘Folky side of soul’. Een soulful, warm geluid in combinatie met kalme akoestische folk en een uptempo groove. Denk aan: Bill Withers, Terry Callier en Curtis Mayfield. De eerste single van zijn album dat begin 2017 uitkomt heet Untitled Hymn. IVAR maakt, naast zijn solo project, deel uit als vocalist en gitarist in de internationaal gewaardeerde Electro funk groep Kraak&Smaak.

DJ Bruze D’Angelo

Voor, tussen en na de show draait dj Bruze D’Angelo de lekkerste soulplaatjes zoals hij ook onlangs nog in een uitverkocht Luxor Live tijdens Soul Live deed.