MENU SLUIT
do 18.10.2018

Nana Adjoa

Dromerige én spannende alternative indie doordrenkt met soul, soul als in ziel. De sterke en verrassende songs van de multi-getalenteerde artiest Nana Adjoa laten zich kenmerken door de kleurrijke diepe sounds en grooves, die soms doen denken aan Britse triphop uit de ‘90.  Nana Adjoa’s eigenzinnige warme stem bezingt compacte poëtische teksten die samen met de sounds de diepte in duiken en vragen stellen zonder een moment zwaarmoedig te worden.

Nana Adjoa

Sinds 2016 is de ster van de Nederlands-Ghanese Nana Adjoa rijzende. Als bassiste kon je haar al bewonderen bij bands als Sue the Night. Met haar eigen werk deed ze mee met de Popronde, stond op Noorderslag en was al 3voor12 “talent to watch” en 3FM Talent. Haar muziek vond z’n weg naar internationale indie playlists en zelfs op de playlist van L.A. tastemaker radio station KCRW.

Felbm (dj set)

Felbm is wat je krijgt als je Eelco probeert te typen op een Nokia met autocorrect aan. Het is ook de naam waaronder de uit Utrecht afkomstige muzikant en producer Eelco Topper opereert, die je misschien kent als Falco Benz of als helft van het duo Knobsticker. Eelco werkte als co-producer en instrumentalist nauw samen met Nana Adjoa aan haar Down At The Roots EP. Als DJ draait Felbm muziek die hem inspireert als producer en muzikant.