MENU SLUIT
za 16.02.2019
SALVO tour

Navarone

Classic, Progressive, Grunge, Alternative, Stoner… De Nijmeegse rockband Navarone draait de hand er niet voor om. Ze schuwen niets, smijten met modder, schreeuwen je toe, maar fluisteren tegelijkertijd ook in je oor. Soms extreem luid, soms juist heel intiem, maar altijd authentiek en vol overgave! Rock van kaliber dus.

Navarone

Groots gemaakt en groots gebracht. Alsof het speciaal is bedoeld voor stadions en uitgestrekte festivalweides. Voeg daar aan toe een zanger waar zelfs Robert Plant voor zou buigen, combineer het vervolgens met een enorm energieke en sterke live-reputatie, en je begrijpt waarom Navarone de afgelopen jaren is uitgegroeid tot één van Nederlands beste, meest veelzijdige en meest gewaardeerde rockbands.

De band heeft reeds 3 studio albums, een live DVD en een EP op zak en eind 2018 staat de release van het vierde studio album “SALVO” gepland. Verwacht een nog hoger niveau dan tevoren in termen van composities en productie, maar ook in termen van kracht, dynamiek, diepgang en diversiteit.

TVOH

Deze show van Navarone is uitverkocht. Wilt u zanger Merijn van Haren, die momenteel samen met de band furore maakt in de Voice of Holland, toch live aan het werk zien? In twee andere shows die op het programma bij Luxor Live staan neemt hij ook de zang voor zijn rekening:

Soundgarden Lives!

The Dutch Queen Tribute (Uitverkocht)