MENU SLUIT
zo 21.04
Rowwen Hèze frontman Jack Poels & familie!

Nevenproject

Familie kies je niet; die krijg je en dat kan een drama of de jackpot zijn. Het Nevenproject, het nieuwe uhh nevenproject van Jack Poels, zanger van Rowwen Hèze, is een loepzuiver schot in de roos!

Nevenproject

In de band: neef John van rock ’n rollband De Woeste op gitaar en neef Sander die al tientallen jaren op het podium staat op bas. Drummer Jules, oud-lid van The Hummingbirds, is officieel geen familie en wordt daarom tot achter, achter, achterneef gedoopt. Nevenproject gaat terug naar de hardrock van de jaren zeventig en tachtig. Want daar halen de neven de mosterd. Een vleugje Thin Lizzy, een snufje ZZ Top en een scheutje Creedence Clearwater, afgetopt met een flinke toef Grandaddy HOPPATA zo de blender in.

In juni 2024 verschijnt het album Totempoal met twaalf nieuwe liedjes, in het handschrift van ome Jack. Met prachtige Limburgse teksten, dus doorspekt met humor, melancholie en een scherp oog voor het schijnbaar alledaagse waar zo veel in schittert. Direct daarna gaat de band op tour en komen ze op zondag 21 april naar Luxor Live. Vergeet boerengolf, gourmetten en karten. Gun jezelf het Nevenproject: een familie-uitje met ballen!