MENU SLUIT
do 15.11.2018
Support: Judy Blank

Nielson

Nielson is terug. En zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Nielsons teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. En dat is precies de bedoeling.

De muziek is een weerspiegeling van de man die Nielson is geworden, sinds zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter in 2012 zijn leven op zijn kop zette. Nielson brak door met ritmische, energieke en opgewekte nederpop, maar zes jaar later is het tijd voor het volgende hoofdstuk. Nielson ambieert nu een sound met internationale allure en legt zijn ziel volledig bloot.

Diamant tour

“De clubtour wordt zó gruwelijk! Het is waanzinnig hoe mensen op Diamant reageren. Ik kan niet wachten om deze – en nog meer nieuwe – songs live te mogen spelen” Natuurlijk zullen de Nederpophits Beauty & De Brains, Sexy Als Ik Dans, Hoe en Mannenharten niet ontbreken.

Judy Blank

Een jaar nadat singer-songwriter Judy Blank tweede was geworden in het tweede seizoen van De Beste Singer-songwriter van Nederland (Nielson deed mee in het eerste seizoen), kwam zij in een zwart gat terecht. Ze bezocht New Orleans en Nashville en vond haar inspiratie terug. Met haar in Nashville opgenomen en dit jaar uitgebrachte album Morning Sun is zij helemaal terug! Zij verzorgt deze avond het voorprogramma.