MENU SLUIT
zo 17.06.2018
Jazz Orchestra of the Orkestgebouw & Sabrina Starke brengen ode aan Nina Simone

Nina Simone by JOTC & Sabrina Starke

Het 17-koppige Jazz Orchestra of the Concertgebouw komt opnieuw naar Luxor Live voor een spectaculaire show die balanceert tussen soul en jazz. Samen met zangeres Sabrina Starke zoeken ze de rafelranden op in het wonderschone oeuvre van Nina Simone. Feeling Good, My Baby Don’t Cares, Don’t Let Me be Misunderstood, Mississippi Goddam, Ain’t Got No – I Got Life en veel meer moois.

Jazz Orchestra of the Concertgebouw

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw is een bigband van absolute wereldklasse. Met een ijzersterke ritmesectie en dito blazers touren ze over de hele wereld met vele grote internationale solisten. Dat ze spectaculaire en swingende shows geven, lieten ze eerder al in Luxor Live zien bij het concert van B3-hammondlegende Dr. Lonnie Smith en de Aretha Franklin tribute met Shirma Rouse.

Sabrina Starke

Zowel met haar melodische als krachtige stem creëert Sabrina Starke een bewustheid en raakt ze in ieders hart. Daarbij hebben traditionele soul, folk, hiphop en reggae muziek een grote invloed gehad op de ontwikkeling van haar unieke sound. Sabrina heeft in haar carrière een aantal prestigieuze awards in ontvangst mogen nemen voor haar hartverwarmende muziek. Waaronder twee Edison Awards en twee Radio 6 Soul & Jazz Awards. Nina Simone is een van de grootste inspiratiebronnen van Sabrina Starke.