MENU SLUIT
zo 01.11.2015

Novastar @ Musis

Let op: deze show vindt plaats in Musis

Met het vierde album van Novastar toont Joost Zweegers dat hij de afgelopen jaren een artistieke reset heeft doorgemaakt. De elf songs op ‘Inside Outside’  vormen samen een rijp en gelaagd geheel met songs die dagenlang blijven kleven. Het is dat u gewaarschuwd bent: dit is een plaat voor de liefhebbers van het fijnere werk. Hoorbare invloeden zijn Richard Ashcroft (The Verve), Pink Floyd (ten tijde van ‘Wish You Were Here’), George Harrison, Paul Weller en zelfs Fleetwood Mac. Dat alles op een bijna broeierige manier vastgelegd door producer John Leckie.

De broeierige sfeer van dit album zet de toon voor de begeesterende live shows die Joost Zweegers met of zonder band neerzet. Een sterk staaltje vakmanschap. Indrukwekkend en zoals het hoort.

In Musis wordt het zittend(!) genieten van Joost solo en ‘pur sang’, op gitaar en op piano. Met fantastisch nieuw materiaal op zak maar ook veel ruimte voor klassiekers als ‘Because’, ‘Mars Needs Woman’, ‘Wrong’ en ‘Never Back Down’, bezorgt Joost ons een onvergetelijke avond.

Als extraatje vooraf wordt u getrakteerd op het Belgisch trio High Hi. In 2014 behaalden zij een finaleplaats in Humo’s Rock Rally. Sindsdien gaan zij mee met Joost als voorprogramma in zijn show.

High Hi

Show 20:30

Novastar solo

Show 21:20