MENU SLUIT
vr 24.02.2017
Van 24 t/m 28 carnaval in Luxor Live!

On Ganse

Vanaf vrijdag 24 februari tot en met dinsdag 28 februari is Luxor Live de thuisbasis van het On Ganse carnaval. Een groot feest voor jong en oud waarbij er voor iedereen is er wel wat te doen is. De 4 Grote avonden (Zaterdag, zondag, maandag en dinsdag) kunnen bezocht worden met losse kaarten van € 9,50 per stuk (verkrijgbaar via de www.onganse.nl).

Vrijdag 24 februari

Tieneravond (19:30-23:11) Bovenzaal. Leeftijd 10 t/m 15 jaar. Gratis entree als je in bezit bent van een flyer of als je verkleed komt!
Het thema is ” Proud to be Fout” Dus zit je in groep 7 en 8 of in de brugklas dan is dit de place to be! Met je klasgenoten, vrienden en vriendinnen gaan jullie zeker weten een gave avond beleven: dansen en zingen tussen de spotlights en discoballen, genieten van optredens, On Ganse DJ en het Jeugdduo. Natuurlijk wil je daar bij zijn!

Grote Pronkzitting (20:11-sluit) Grote zaal
Op de Grote Pronkzitting kunt u genieten van een spectaculair programma voor iedereen. Het is een traditionele carnavalszitting met vele optredens. Na de zitting nog zin in een feestje? De dansvloer in Luxor is open!

Zaterdag 25 februari

Kindermiddag (14:11-16:30) Grote zaal. Leeftijd 2 t/m 9 jaar. Entree € 5,00. Er mag 1 ouder per kind gratis mee. Kijk op www.onganse.nl voor meer info.
Ook dit jaar een geweldige middag voor kinderen. Met het Jeugdduo, On Ganse DJ en vele optredens. Beleef een middag vol met zingen, dansen en plezier maken. Het thema dit jaar is “Disco”. Kom met al je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes het feestje met ons mee vieren! Kom verkleed en misschien win jij een prijs voor het mooist verklede jongetje of meisje van carnaval 2017. Ook je ouders zijn van harte welkom!

Carnavalsfeest (20:11-01:30) Grote zaal en Bovenzaal ; Entree (€9,50) via de website van On Ganse.
Voor het eerst in haar geschiedenis organiseert de On Ganse de Carnavals dagen in Luxor Live. Om hier optimaal gebruik van te maken is er dit jaar ook voor het eerst een groot carnavalsfeest op de zaterdag avond. Dus vanaf nu 4 dagen groot feest tijdens het On Ganse carnaval!

Zondag 26 februari

Carnavalsfeest (20:11-01:30) Grote zaal en Bovenzaal ; Entree (€9,50) via de website van On Ganse.
De oude vertrouwde carnavalsavond van de On Ganse. Na een middagje optocht de perfecte voortzetting van de Carnaval. Met diverse live optredens en een DJ.

Maandag 27 februari

Carnavalsfeest (20:11-01:30) Grote zaal en Bovenzaal ; Entree (€9,50) via de website van On Ganse.
De Carnavalsmaandag staat bol van gezelligheid. Met diverse live optredens en een DJ is het een prima voortzetting voor de echte carnavalist.

Dinsdag 28 februari

Boerenmiddag (14:11-16:00) Grote zaal. Kaartverkoop via de website van On Ganse.
De boerenmiddag, op de dinsdag van de carnaval, trekt veel publiek en is met name bij de jeugdige On Gansjes erg populair. Bij de vele kraampjes kunnen zij spelletjes doen en cadeautjes krijgen en winnen. Voor de ouderen is er de kop van jut en het rad van avontuur.

Boerenkoolmaaltijd (18:00-20-00) Bovenzaal. Alleen leden.

Boerenavond (20:11-00:00) Grote zaal en Bovenzaal ; Entree (€9,50) via de website van On Ganse.
Trek je boerenkiel aan en kom om 20.11 uur stampen, hossen en swing op de laatste avond, de boerenavond. Om half twaalf gaan we afscheid nemen van onze Prins en zijn gevolg waar om klokslag 12 uur het Wilhelmus klinkt.