MENU SLUIT
di 05.02.2019
Boekpresentatie Marcel van Roosmalen / Theo Janssen

Op pad met De Dikke Prins

Jarenlang volgde Marcel van Roosmalen het Arnhemse voetbalfenomeen Theo Janssen, soms vol enthousiasme maar net zo vaak schoorvoetend, en schreef minutieus alles op wat hij zag, hoorde en meemaakte. Het resultaat is een voetbalboek zoals dat in de hele wereld niet bestaat, van een unieke schrijver over een unieke sporter. Het boek ‘Op pad met De Dikke Prins’ wordt deze avond gepresenteerd in de grote zaal van Luxor Live.

Theo Janssen

Theo Janssen en Marcel van Roosmalen blijkt een gouden combinatie. Marcel van Roosmalen Op pad met De Dikke Prins gaat over roken, frikandellen, Arnhem, Twente en tatoeages, over kots in een handtasje en af en toe zelfs over voetbal.

Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen (1968) is journalist, schrijver en columnist voor o.a. NRC, De Nieuws BV op Radio 1 en Hard gras. Van Roosmalen wordt gerekend tot de beste columnisten van dit moment. Voor ‘Je hebt het niet van mij’ ontving hij in 2006 de Nico Scheepmakerbeker voor het beste sportboek.

Gastbijdragen

Naast Theo Janssen en Marcel van Roosmalen zullen Wilfried de Jong, Herman Koch en Eva Hoeke acte de présence geven tijdens de boekpresentatie van ‘Marcel van Roosmalen op pad met De Dikke Prins’. De Arnhemse zanger Joey Hartkamp zal het Vitesse lied ‘Ernems Trots’ ten gehore brengen.

Tickets

De boekpresentatie van ‘Marcel van Roosmalen op pad met De Dikke Prins’ is uitverkocht.

Deze boekpresentatie is in samenwerking met Overamstel Uitgevers en Boekhandel Hijman Ongerijmd.