MENU SLUIT
zo 05.02.2023
muzikale workshops, optredens & meer

Open Dag Popcentrum Jacobiberg

Na de succesvolle open dag van vorig jaar slaat Popcentrum Jacobiberg zondag 5 februari haar deuren weer open voor publiek. Wil jij weten of er muzikaal talent in je schuilt? Of wil jij ontdekken wat er allemaal in het pand aan de Utrechtseweg gebeurt en welke pop- en rocksterren, dj’s en producers (in spé) hier te vinden zijn? Kom langs bij deze open dag en probeer muziekinstrumenten, geniet van optredens en workshops!

Open Dag Jacobiberg

Tijdens de open dag kan je een breed scala aan optredens van bands en leerlingen van popschool zien; de line-up wordt de komende weken bekend gemaakt. Daarnaast kun je een kijkje nemen in de lesruimtes, dj-ruimtes of producerruimtes. Wil je even meedoen? Of proeven hoe het is om gitaar of zangles te nemen bij de popschool? Dat kan allemaal! Veel docenten zijn aanwezig tijdens de open dag zodat jij ze kan ontmoeten en vragen kunt stellen. Docenten die je kan kennen van Navarone, Kenny B, Wild Romance en nog meer grote namen.

Over Jacobiberg

Jacobiberg is hét popcentrum van Arnhem en omstreken en al meer dan zestig jaar een begrip in Arnhem. Hier kun je alles wat met cultuur en muziek te maken heeft vinden, beoefenen, praktiseren, verspreiden en leren. Je kunt bij Jacobiberg muziekles volgen en oefenruimtes huren waar bands en muzikanten herrie kunnen maken. Ook beschikt het popcentrum over een dj- en producerstudio. Je ziet het popcentrum vaak als (mede-)organisator van gave evenementen zoals de jaarlijkse Paasconcerten in Luxor Live. Jacobiberg vindt creatieve interactie tussen mensen erg belangrijk en dat stimuleren ze met hun broedplaats, die vol zit met creatieve mensen uit Arnhem en omstreken. Jacobiberg residents maken muziek variërend van techno tot rock, van pop tot punk. Loop door de gangen van Jacobiberg’s pand en je komt zeker een paar artiesten, producers of andere creatievelingen tegen!

De open dag van Popcentrum Jacobiberg vindt plaats op zondag 5 februari op Arnhems Buiten, aan de Utrechtseweg 310, gebouw H02. Je bent welkom vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur.

Nog meer info vind je HIER