MENU SLUIT
za 20.02.2016
Classic beats & future sounds

Origins

Zaterdag 20 februari is de première van ORIGINS in Luxor Live, een nieuw concept dat terug gaat naar de roots van house en hiphop.

Rauw, uniek en puur.

Ontdek de Classic Beats & Future Sounds van ORIGINS. Van trap naar funk, van soul naar house. Je gaat de DJ’s horen zoals je ze nog nooit hebt gehoord. Met de expertise van Vieze Vedi (FATA), Odin (Chocolade), DJ Native (Engel & Just), Zenmaster en host MC May (Funky Fresh Deejays) belooft dit een bijzonder muzikaal spektakel te worden.

Vieze Vedi

Deze man heeft geen introductie nodig. De DJ van de hiphop formatie FATA, een beruchte partycrasher en een muziekpurist. Dat laatste is een kant van Vedi die wij niet vaak genoeg zien, maar deze avond gaat daar verandering in komen.

Odin

Eén van de ingrediënten van het succesvolle Chocolade in Nijmegen; Odin. Hij bracht begin van dit jaar op ENCORE zijn A game en tijdens ORIGINS zal dit geen uitzondering zijn.

DJ Native

De Dj van het hiphop duo Engel & Just en een allround monster op de turntables. Native gaat ervoor zorgen dat de oldschool fanaat helemaal niks tekort komt.

ZenMaster

Een opkomende talent dat binnen zijn eerste jaar heeft gedraaid in clubs in Arnhem, Club Red en Run The Trap Rotterdam. Deze jonge Trapking is meer dan klaar voor deze stage.

MC May

Er is maar één man voor deze klus. Waar hij de avond host gaat het dak er standaard af. ‘Free Bird’ MC May! Van Dreamfields, Emporium tot aan clubs in Marroko – ORIGINS wordt voor hem een koud kunstje.

Tickets
Kaarten voor deze avond zijn uitsluitend aan de deur verkrijgbaar en kosten €5.