MENU SLUIT
vr 26.08.2016
& the Grandmother B Legacy

Otis Redding III

20.00 Zaal open
20.15-21.00 Stranger in Town
21.30 Otis Redding III

Otis Redding III, een van de twee zonen van de legendarische Otis Redding II, komt opnieuw naar Luxor Live! In mei 2015 gaf hij een fantastisch concert in de grote zaal van Luxor Live. Dankzij zijn bijzondere band met Arnhem komt hij op vrijdag 26 augustus 2016 zeer graag terug!

Otis Redding II verongelukte op jonge leeftijd op 10 december 1967, maar hij liet een schat aan nu legendarische nummers na: Dreams To Remember, Dock Of The Bay, R.E.S.P.E.C.T., FaFaFaFaFa (Sad Song), Mr. Pitiful en nog vele anderen. Een erfenis die Otis Redding III uitdraagt. Begin jaren 80 liet Otis III al van zich horen in The Reddings, samen met broer Dexter en neef Mark. Een grote hit was Remote Control, zowel in Europa als in de USA.

Samen met The Grandmother B Legacy speelt Otis III in Luxor Live eigen werk, andere soul classics en een tribute aan zijn vader. The Grandmother B Legacy is een 9-man sterke begeleidingsband met een 3-koppige blazerssectie die bekend staat om hun swingende en spetterende shows.

Als extraatje verzorgt Stranger in Town het voorprogramma. Deze band speelt een swingende mix van moderne en traditionele blues waarbij invloeden uit zowel rock als soul te bespeuren zijn.

Door omstandigheden is deze show verplaatst naar 26 augustus 2016.

Reeds gekochte kaartjes blijven geldig op de nieuwe datum. Als u op deze datum onverhoopt verhinderd bent kunt u contact opnemen via info@luxorlive.nl