MENU SLUIT
za 28.05.2022
De crème de la crème van de Nederlandse techno scene!

Overstuur

Na een legendarische koningsnacht in het hele pand van Luxor Live, gaat Overstuur door met een speciale intieme editie zoals je van ze gewend bent. Dit keer met een vernieuwende hybrid set van Ultrastation en een afsluitende set van Portugese techno legende Temudo!

Line-up

Temudo
Ultrastation
Potwil
Dub Experiment

Temudo

Als muziekproducent en DJ maakt Temudo deel uit van een nieuwe generatie artiesten wiens werk afhankelijk is van de hedendaagse benadering van techno. Zijn muziek verbindt de ziel van het genre met een moderne methodologie en heeft het zegel van genrebepalende labels als Klockworks, Soma, Modularz, Mord of Warm Up. João omschrijft zichzelf als een nerd voor audioverwerking, het componeren van technieken en het oplossen van puzzels in het streven naar de perfecte mix. Zijn achtergrond in jazz, een graad in geluid en een master in muziek en technologie gaven hem de tools voor de onorthodoxe experimenten die hij in de studio doet. Het is eerlijk om te zeggen dat Temudo een van de hoofdpersonages is in Portugese techno.

Ultrastation

Stel je jezelf voor, gewoon weer een werkdag in de interstellaire ruimte. Je springt in je kosmische voertuig om van het ene universum naar het andere te zzzappen. Als je de atoomradio inschakelt, zoek je naar een station dat op jouw golflengte zit. Tussen de wazige vreemdheid door ontdek je iets. Daar is het… Ultrastation. Een combinatie van bewezen artiesten Cosmic Force en Nuno Dos Santos, wat wil je nog meer?

Potwil

Een van Arnhems grootste aanstormende talenten van de Overstuur familie. Met zijn gevoel voor ritme staat bekend om zijn altijd evoluerende, unieke grooves met consistente elementen van rauwe, diepe techno met melodische uitstapjes.

Dub Experiment

Dub Experiment is het solo project van Jurriën Konings, 50% van het krullende melodische duo Gate 44. Onder deze nieuwe alias verkent hij de zwaardere grooves op het techno spectrum met invloeden uit Berlijn, Dub en Leftfield.