MENU SLUIT
za 01.10.2022
Samen door de nacht.

Overstuur ft. Courtesy + Rove Ranger + Afra

Het clubseizoen begint weer. We hebben lang zitten broeden op deze zeer dynamische line-up zoals je die van ons gewend bent. Dit keer met Courtesy en Afra, twee vrouwelijke headliners, en underground talent Rove Ranger. Alle drie zijn ze bekend voor een geheel unieke sound, maar die vooral weten hoe een dansvloer te beïnvloeden naar een punt van pure extase.

Courtesy (DK)

Courtesy benadert de esthetiek van clubmuziek, pop en ambient en onderzoekt hoe lichaamsbeweging, emotionele catharsis en utopische socialiteit kunnen samensmelten als genezing in dansvloer contexten. Najaaraq Vestbirk (1987) is een Deense kunstenaar gevestigd in Berlijn. Haar multidisciplinaire praktijk onderzoekt affectieve geschiedenissen van mode, pop en clubcultuur, variërend van compositie, dj’en, live optredens en videowerk. Onder de naam Courtesy heeft Vestbirk uitgebreid getourd als DJ en muzikant, en heeft ze opgetreden op vooraanstaande podia en festivals over de hele wereld zoals Berghain, Bassiani, Primavera en Sónar by Night. Ze is de oprichter en artistiek directeur van Kulør, een creatief bureau, platenlabel en uitgever die sinds 2018 platen, boeken en programma’s heeft geproduceerd in de muziek- en hedendaagse kunstwereld.

Rove Ranger (DE)

Een ongekend groot talent uit Duitsland die voor ons de nacht gaat afsluiten. Pulserende, bas gestuurde techno met één oog in de achteruitkijkspiegel en het andere stevig naar voren gefixeerd. Dit is ook de reden dat hij draait samen met o.a. artiesten als Freddy K, Kobosil, Setaoc Mass, Rene Wise en meer. Say no more..

Afra

Afra is een echte vinyl liefhebber. De imperfecties die bij het geluid horen en de focus die nodig is om te mixen met het zwarte goud geven haar energie en kippenvel. Ze mixt al haar sets met vinyl en speelt graag diverse sets, van de meer subtiele tot piekmomenten. Haar geluid is geëvolueerd naar een mix van techno, electro, acid en EDM, allemaal met die opzwepende punch en emotie tegelijk. Amsterdam – Rotterdam – Berlijn werd de afgelopen jaren de heilige drie-eenheid van Afra. Ze werd resident voor een van Amsterdams grootste gayparty’s SPIELRAUM, speelde haar maandelijkse shows bij Operator Radio terwijl ze platen kocht bij Clone en nieuwe ideeën bedacht met Marsman van Pinkman in Rotterdam, en nam vaak de trein naar Berlijn om te spelen op feesten als Herrensauna en Saule.

Support

Oxymore
TO/BE
Dub Experiment
TYCO