MENU SLUIT
vr 31.05
Device presents Kortsluiting

Palmbomen II

Device presenteert met ‘Kortsluiting’ een bijzondere 1,5 uur durende live experience rondom (letterlijk) de wereldberoemde lo-fi elektronica act Palmbomen II in de grote zaal van Luxor Live.

Palmbomen II

Palmbomen II is het pseudoniem van de Nederlandse producer en dj Kai Hugo. Met zijn verzameling oude synthesizers brengt hij dansvloeren over de hele wereld in beweging en schitterde o.a. op Dekmantel en de soundtrack van Grand Theft Auto V. Speciaal voor Kortsluiting creëert Palmbomen II een live set van 1,5 uur en wordt daarbij visueel ondersteund door de Arnhemse motion design studio Supermassive.

Device

Palmbomen II wordt gehost door Device; een collectief bestaande uit dj’s, audiovisuele kunstenaars en ontwerpers. Na te hebben geëxperimenteerd met virtuele evenementen en audiovisuele installaties en gefrustreerd door clubavonden die in een specifiek genre worden geduwd, organiseert Device nu regelmatig clubavonden die staan voor vrijheid van expressie. Geen vaste genres, geen beperkingen, alleen goede vibes!

Kortsluiting maakt deel uit van Arnhem Electricity Week.