MENU SLUIT
zo 20.08.2017
Met Baptiste W. Hamon, Dandelion en Rogier Pelgrim

Park Open

Park Open is al meer dan 25 jaar één groot zomers feestje. Dertien zondagen lang een gratis toegankelijk, zomers openluchtconcert op de Ronde Weide in het Arnhemse Park Sonsbeek. Van 14.00 – 18.00 uur kan je luisteren naar verrassende en diverse muziek, heerlijk eten en drinken en op je kleedje chillen in het gras!

Programma 20 augustus: Baptiste W. Hamon, Dandelion en Rogier Pelgrim

Rogier Pelgrim

Op vrijdag 3 maart 2017 presenteerde Rogier Pelgrim zijn nieuwe album ‘Birds and Busy People’ in Luxor Live Arnhem. De Wageningse muzikant heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met zijn 2e album kiest Pelgrim voor een meer bandbenadering en werd daarom de assistentie ingeroepen van indie-producer Pim van de Werken. Met de albumtitel doelt de zanger op de gejaagdheid van het moderne bestaan, maar daarnaast ook zijn behoefte aan stilte en rust. Op 20 augustus laat Rogier Pelgrim zijn muziek graag aan ons horen!

Dandelion

Ook verwelkomen wij Dandelion, de vierkoppige band die zeker een aanwinst te noemen. Het is namelijk een band die erin slaagt een sound neer te zetten die strekt van akoestische folk tot melodische pop en van klein songwritermateriaal tot snoeiharde rockuitspattingen. De nieuwkomers bieden op hun debuutalbum ‘Everest’ een mix van fenomenale samenzang, catchy én betekenisvol songwriterschap en de juiste dosis grooves en vuigheid om je genadeloos in te palmen. Dit laten ze graag aan jullie horen op de Ronde Weide!

Baptiste W. Hamon

Hij was al eerder in Arnhem voor zijn eerste clubshow in Nederland in Luxor Live! Een singer-songwriter uit Parijs die zowel in het Frans als in het Engels zingt en geïnspireerd wordt door Amerikaanse folkzangers zoals Townes Van Zandt, Guy Clark, John Prine en Leonard Cohen. In Frankrijk wordt Baptiste W. Hamon gezien als een van de meest veelbelovende singer-songwriters uit zijn land. Dat belooft dus wat!