MENU SLUIT
zo 27.08.2017
Met Tentempiés, Project Bongo en Daniel Cane

Park Open: Afsluiter!

Deze zondag is het alweer tijd voor de aller-allerlaatste Park Open zondag van dit zomerseizoen! Met Daniel Cane, Project Bongo en TenTemPiés op het muziekprogramma belooft het een mooie en bovenal feestelijke afsluiter te worden. Ook is DJ Havertong er weer om superfijne plaatjes te draaien. Kom dus vooral nog één keer relaxen, dansen en lekker eten en drinken bij de Park Open Afsluiter op de Ronde Weide en neem gezellig je vriendjes en familie mee! Samen maken we er een mooie afsluiter van!

Daniel Cane

Daniel Cane is een zanger die het liefst iedereen wil knuffelen. Dat idee krijg je tenminste als je hem live ziet. Vanaf het moment dat hij op het podium stapt wil hij vooral dat iedereen zich prettig en thuis voelt, om hen vervolgens te vertellen over zijn gebroken hart, of juist een mooie ballade te zingen over hoe de liefde altijd wint. Muzikaal maakt hij lieve pop met een rauw randje, denk aan Kodaline of Ed Sheeran, maar dan iets ruiger.

Project Bongo

Project Bongo werd gevormd op de ‘Herman Brood Academie in Utrecht. De leden deelden een enorme passie voor dance beats en pop hooks en bleken een uitzonderlijk goede muzikale klik te hebben. Al snel na de oprichting en de eerste optredens kwam de band in het voorprogramma te staan voor acts als Nielson (hele tour), The 1975, The Mystery Jets en The Boxer Rebellion. De band tourde door heel Nederland en maakte muziek op (internationale) festivals. Ook de twee EP´s werden een groot succes en er is een derde EP in de maak. Wij zijn blij dat ze met ons het zomerseizoen komen afsluiten!

TenTemPiés

Muziek voor het hoofd en het lichaam. Dat hoor je niet meer elke dag. De Amsterdamse band TenTemPiés met het Chileense bloed in de aderen zet je tegelijk aan het denken en aan het dansen. De barricaden op, maar wel met dansschoenen aan. Met hun eigenzinnige mix van rock, ska, reggae en rumba heeft TenTemPiés behoorlijk wat kilometers gemaakt: van Chili tot China, de band ontketent bij iedere show een waar volksfeest. Kom maar op met dat feestje!

Op donderdag 26 oktober staat deze band met hun clubshow in Luxor Live, dus als je het feestje wil verlengen kan dat bij ons in de bovenzaal. Lees meer.